Elérhetőség

Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem, keresse fel területi központunkat.

Aviagen Kft


T: +36 96 516 000
F: +36 96 516 001
C: Győr, Hungary

E: officeHU@aviagen.com
Nyelv: Magyar - Hungarian

Köszöntjük az Aviagennél

Az Aviagen baromfitenyésztő cég nagyszülő és szülőpár naposcsibéket forgalmaz világszerte 130 országban az Arbor Acres, Indian River, és Ross fajtanevek alatt. Ezek a fajtanevek az ipar legelismertebbjei között szerepelnek és a kiterjedt, lojális és globális vevőkör mellett mindegyikük igazolt sikerháttérrel rendelkezik.

Az Aviagen a piaci igényekre válaszolva valamit a termékskála rugalmasságának biztosítása érdekében egy speciális, színes szülőpár fajtát  kínál jelenlegi és jövőbeni partnereinek. A jelenleg csak Európában kapható Rowan Range® madár a jérce fajta megválasztásátől függően, több színvariációval is rendelkezik. A színvariációk mindegyike megfelel a szabadtartású, lassú növekedésű és organikus fajtákat igénylő növekedő piacok sajátos kívánalmainak.

Aviagen sikeres és jól megalapozott genetikai szelekciós programja következetesen elősegíti a izmoltság és általános egészség folyamatos javulását, miközben a madaraknak a legmagasabb színvonalú ellátást és jóléti feltételeket biztosítja.

       

Technikai adattár

Technikai adattárunk az Aviagen által kidolgozott anyagokat tartalmazza, amelyek segítik vásárlóinkat abban, hogy nyereségesen üzemeltessék vállalkozásaikat, hogy csúcsteljesítményű madarakat termeljenek megbízható állomány menedzsment programok alkalmazásáva.

Minden dokumentum rendelkezésre áll magyarul az alábbi felsorolás szerint. A pdf letöltéséhez, egyszerűen kattintson a címre. Egyéb dokumentumok elérhetőek angol nyelven a TechCenter-ben